Events en activiteiten

Events en activiteiten

Een feestelijke programma

Aansluitend bij de tentoonstelling organiseren we een afwisselend programma met activiteiten die aansluiten bij de tentoonstelling.

Lezing Plastic op Bali

Op zondag 14 april organiseren wij een panelgesprek over het plasticprobleem op Bali en wereldwijd. Wil jij meepraten met surfer, bioloog en kunstenaar Merijn Tinga, bekend als de plastic Soup Surfer, Theo Stijnen, directeur van PlasticsEurope Nederland, de branche-organisatie van en voor de kunststof producenten, Karl Beerenfenger, mede-oprichter en expeditieleider By the Ocean we Unite, en Sanne Dissel, 3 havo-leerling aan het Visser ’t Hooft lyceum in Leiden. Aan het einde van de middag zorgen zij ervoor dat je met praktische tips, wat je zelf kan doen tegen het plasticprobleem, naar huis gaat.

zondag 14 april
13.30 - 15.00 uur
Regulier museumentree geldt, er zijn geen extra kosten verbonden aan de lezing. Wil je zeker zijn van een plekje? Haal het gratis ticket voor de lezing op tickets.volkenkunde.nl/evenementen

Meer informatie en tickets via volkenkunde.nl/nl/plasticlezing

 

Plastic

Schoolvakanties

In de schoolvakanties is er dagelijks een programma dat speciaal voor kinderen en hun ouders/verzorgers, dus voor jong en oud erg leuk is.

Meivakantie 20 april t/m 5 mei 

In de schoolvakanties is het museum ook op maandagen open.