foto-susan-van-keulen
And the winner is: Susan van Keulen

Fotowedstrijd bij Hanami 2022

Aansluitend bij hanami organiseerden we dit jaar een fotowedstrijd. De opdracht was: stap je tuin in, spring op de fiets tot je kersenbloesems tegenkomt of laat je inspireren in de museumtuin van Volkenkunde. Leef je uit met je camera!

We hebben prachtige foto's ontvangen en de jury kijkt terug op een geslaagde wedstrijd. De winnaar is Susan van Keulen, van harte gefeliciteerd!

Met dit gezellige lentetafereel toverde Susan van Keulen een lach op het gezicht van alle juryleden. Een vrolijk onderonsje onder de prachtige kersenbloesem.

Susan heeft een uniek VIP bezoek aan het Japandepot gewonnen. Conservator Daan Kok verzorgt er een rondleiding en staat met zijn kennis en interessante verhalen garant voor een onvergetelijke middag.

foto-susan-van-keulen
De winnende foto door Susan van Keulen

Tot Hanami 2023!

Bedankt aan iedereen die een foto heeft ingezonden voor de wedstrijd. De fotowedstrijd was één van de onderdelen waarmee we hanami dit jaar in de spotlights hebben gezet. Van picknickarrangement en lunchcollege vanuit het Japandepot, tot creatieve activiteit met sakura maken van papier, wij hebben er weer van genoten.

Nog iets langer van hanami genieten? Kijk het lunchcollege van dit jaar én vorig jaar terug, of ga thuis creatief aan de slag met het vouwen van eigen sakura.

En volgend jaar bloeien de bomen weer, dus op naar hanami 2023!