Winnaar Bali reis Museum Volkenkunde en Djoser

Winnaar Bali reis

Winactie

Bij bezoek aan de expo maakten bezoekers kans op een onvergetelijke reis naar Bali en Java met reisorganisatie Djoser. Inmiddels heeft de notaris de winnaar getrokken en Jan Spellen uit Haarlem is de gelukkige.

Winnaar Bali reis

Op 20 juni nam een blije Jan van Spellen uit Haarlem de cheque in ontvangst die hij heeft gewonnen bij de winactie die Museum Volkenkunde en reisorganisatie Djoser bij de tentoonstelling  BALI – Welcome to Paradise organiseerden. De feestelijke uitreiking vond plaats in het museum in aanwezigheid van Daphne de Leur van Djoser en Geke Vinke van Museum Volkenkunde. 

De gepensioneerde tekenleraar uit Haarlem heeft de tentoonstelling  BALI – Welcome to Paradise maar liefst twee keer bezocht. Bij het tweede bezoek heeft hij meegedaan aan de winactie. En hoewel Jan Spellen al veel van de wereld heeft gezien, hoorde Indonesië daar nog niet bij. Indonesië staat wel op zijn bucketlist en dus kan deze reisbestemming binnenkort van zijn verlanglijstje worden geschrapt.

De winactie heeft in totaal 3991 inzendingen opgeleverd. Samen met de notaris is uit al deze inzendingen Jan van Spellen getrokken.

(Bekijk hier de spelregels die gehanteerd zijn tijdens de winactie)