Museum Volkenkunde

Tickets

Welkom! 

We kijken er naar uit je te ontvangen in het museum. Hier lees je ons bezoekersprotocol.

  • Vooraf online reserveren is verplicht, om een goede doorstroming aan de kassa’s te kunnen waarborgen in verband met de drukbezochte Azteken-tentoonstelling. Reserveer hieronder je online ticket met tijdslot. We houden rekening met een verblijfsduur van gemiddeld twee uur.
  • Vanaf 28 november is het dragen van een mondkapje in het museum verplicht.
  • Een bezoek is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs (CTB). Iedere bezoeker vanaf 13 jaar moet een CTB en een identiteitsbewijs tonen voor toegang.
  • Gedurende de looptijd van de tentoonstelling AZTEKEN (6 augustus 2021 t/m 20 februari 2022) geldt een toeslag van € 3,00 (vanaf 18 jaar) op de normale entreeprijs. Dit is hieronder al in de ticketprijzen verwerkt.

VriendenLoterij actie
Met trots kunnen we zeggen dat Museum Volkenkunde is genomineerd voor de prestigieuze Museumprijs, een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de VriendenLoterij, i.s.m. de Museumvereniging. Daarom bieden wij elke VriendenLoterij VIPkaart-houder een extra gratis kaartje aan zodat je samen met iemand anders van ons mooi museum kan genieten.
Wil je ook op Museum Volkenkunde stemmen voor de museumprijs? Dat kan t/m 26 november hier!

:host { display: none; } :host { --enviso-primary-color: #00aaa0; --enviso-secondary-color: #00aaa0; font-family: 'Montserrat'; } .enviso-ticket-item-wrapper { height: 6em; } .enviso-offer-meta { display: none; } enviso-ticket-item[ticketid="916"],enviso-ticket-item[ticketid="921"],enviso-ticket-item[ticketid="915"]{ display: none !important; }