Museum Volkenkunde

Tickets

We zijn open! 

We kijken er naar uit je te ontvangen in het museum. We hebben de nodige maatregelen genomen om je bezoek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Hier lees je ons bezoekersprotocol.

  • Vooraf online reserveren is verplicht, om een goede doorstroming aan de kassa’s te kunnen waarborgen. Reserveer hieronder je online ticket met tijdslot. We houden rekening met een verblijfsduur van gemiddeld twee uur.
  • Let op: In het kader van de nieuwe regels vanuit de overheid is het niet nodig voor algemene toegang tot het museum om een coronatoegangbewijs te tonen. Wel dient dit te gebeuren specifiek voor toegang tot een event zoals bijvoorbeeld een lezing en voor toegang tot het museumcafe. Dat kan door ofwel een volledig vaccinatiebewijs te tonen in de Corona Check App óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Gedurende de looptijd van de tentoonstelling AZTEKEN (6 augustus 2021 t/m 20 februari 2022) geldt een toeslag van € 3,00 (vanaf 18 jaar) op de normale entreeprijs.


BGL heropeningsactie
BGL (nu Vriendenloterij) wil de heropening van de musea graag met jullie vieren. Daarom geven ze vanaf de heropening tot en met 3 oktober de mogelijkheid om met jouw kaart 4 personen mee te nemen bij jouw bezoek. Wil je gebruik maken van deze actie? Selecteer VriendenLoterij-VIPkaart tickets hieronder (max 4.) en laat bij de balie je VriendenLoterij-VIPkaart zien. 

:host { display: none; } :host { --enviso-primary-color: #00aaa0; --enviso-secondary-color: #00aaa0; font-family: 'Montserrat'; } .enviso-ticket-item-wrapper { height: 6em; } .enviso-offer-meta { display: none; } enviso-ticket-item[ticketid="916"],enviso-ticket-item[ticketid="921"],enviso-ticket-item[ticketid="915"]{ display: none !important; }