Museum Volkenkunde

Tickets

Welkom! 

We kijken er naar uit je te ontvangen in het museum. Hier lees je ons bezoekersprotocol.

  • Vooraf online reserveren is verplicht, om een goede doorstroming aan de kassa’s te kunnen waarborgen in verband met de drukbezochte Azteken-tentoonstelling. Reserveer hieronder je online ticket met tijdslot. We houden rekening met een verblijfsduur van gemiddeld twee uur.
  • Voor algemene toegang tot het museum is het tonen van een coronatoegangbewijs niet nodig. Wel dient dit te gebeuren specifiek voor toegang tot bepaalde evenementen (zoals een lezing) én voor toegang tot het museumcafé. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar.
  • Gedurende de looptijd van de tentoonstelling AZTEKEN (6 augustus 2021 t/m 20 februari 2022) geldt een toeslag van € 3,00 (vanaf 18 jaar) op de normale entreeprijs. Dit is hieronder al in de ticketprijzen verwerkt.
:host { display: none; } :host { --enviso-primary-color: #00aaa0; --enviso-secondary-color: #00aaa0; font-family: 'Montserrat'; } .enviso-ticket-item-wrapper { height: 6em; } .enviso-offer-meta { display: none; } enviso-ticket-item[ticketid="916"],enviso-ticket-item[ticketid="921"],enviso-ticket-item[ticketid="915"]{ display: none !important; }