Minecraft - Activiteit - Museum Volkenkunde
20 april 2019

Minecraft Challenge

Minecraft challenge met thema Bali

Museum Volkenkunde en BplusC (Bibliotheek plus centrum voor kunst en cultuur) werken samen voor de Minecraft Challenge met het thema Bali! Bouw samen een tempel, paleis, woonhuis, rijstvelden of olifantengrot. Doe inspiratie op en ga naar de tentoonstelling BALI – Welcome to Paradise in Museum Volkenkunde. Je ontvangt bij de eerste startbijeenkomst een gratis voucher voor deze tentoonstelling. 

Hoe werkt het?

Kies een teamgenoot en geef je samen op. Wat je nodig hebt, is een eigen Minecraft JAVA edition (Mojang). Ga naar de startbijeenkomsten op woensdag 17 of zaterdag 20 april. Tijdens de bijeenkomst krijg je meer uitleg over de opdracht. Ook krijg je een gebouw en plot toegewezen en ontvang je je vrijkaartje voor het museum.

Er is ruimte om samen met je teamgenoot alvast te starten met bouwen op onze speciale Minecraft-server en je kunt vragen stellen. Samen met alle deelnemers werk je aan Bali.

Meld je aan

Doe je mee? Schrijf je uiterlijk zondag 14 april samen met een teamgenoot in via www.bplusc.nl en zet onderstaande data alvast in je agenda!

  • Startbijeenkomsten:
    • woensdag 17 april (14:00-16:00 uur) Bibliotheek Nieuwstraat
    • zaterdag 20 april (10:30-12:30 uur) Bibliotheek Nieuwstraat

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal zijn op zondag 26 mei in Museum Volkenkunde. Uit alle deelnemers kiezen we twee winnaars! Elke winnaar krijgt zijn gebouw in een 3D-print mee naar huis.
 

Ontdek meer

BALI - Welcome to Paradise
26 mei 2019

BALI - Welcome to Paradise

Deze tentoonstelling vertelt het complete verhaal over Bali. Bezoek als nieuwsgierige toerist de expo en verlaat als geïnspireerde reiziger het museum.
Link