wereld-vol-veren
Tot en met 13 februari 2022

Muzikale voorstelling: Het begin van muziek en dans - Een Azteekse legende

Kom naar de muzikale voorstelling 'Het begin van muziek en dans - Een Azteekse legende', op een van de Zondagse Specials bij de AZTEKEN tentoonstelling. 

Het duo Edoardo Ramos en Osvaldo Padrón brengt met deze voorstelling een interpretatie van een oude Azteekse legende. De Spaanse missionaris Fray Gerónimo de Mendieta die een groot deel van zijn leven in Midden-Amerika verbleef, heeft dit verhaal in de 16e eeuw opgetekend. Met replica’s van oude instrumenten neemt de rijk uitgedoste verhalenverteller het publiek mee naar het oude Mexico. In deze interactieve voorstelling is het publiek toeschouwer én participant.

Praktische Informatie

Wanneer: 5 en 26 september, 31 oktober, 7 en 28 november, 12 december, 9 en 30 januari en 13 februari
Tijd: 13.30 - 14.00 uur 
Door: Edoardo Ramos en Osvaldo Padrón Pérez
Voor: De muzikale voorstelling is leuk voor jong en oud!
Reserveren: Het is niet mogelijk om te reserveren, op de dag zelf kun je gewoon inlopen voor aanvang van de muzikale voorstelling, zolang er stoelen vrij zijn. In totaal zijn er 100 plekken.
Prijs: De muzikale voorstelling is gratis (met geldig museum entreebewijs voor die dag). 

* Update: In het kader van de nieuwe regels vanuit de overheid zal het voor dit evenement nodig zijn om een geldig coronatoegangsbewijs i.c.m. een identiteitsbewijs te tonen, voor bezoekers vanaf 13 jaar.