muziek-oude-mexico
7 november 2021

Workshop: Azteekse fluit maken

Doe mee met de creatieve workshop 'Azteekse fluit maken' op de Zondagse Special op 7 november bij de AZTEKEN tentoonstelling. 

Kom van alles te weten over de rol van fluiten bij de Azteken. Wist je bijvoorbeeld dat dit instrument bij verschillende ceremonies een belangrijke rol speelde? Uit onderzoeken zijn interessante feiten naar voren gekomen die we graag delen. Natuurlijk kom je ook te weten hoe deze fluiten klinken. En hoe bijzonder is dit: tijdens deze workshop kun je ook zelf een fluit van klei maken, geïnspireerd op een Azteekse fluit. De fluit zal worden gebakken en daarna kun je hem ophalen in het museum. Een bijzonder aandenken aan een bijzondere expo én workshop.

Wanneer:  7 november 2021
Tijd: 14.15 - 16.00 uur
Inschrijven: Voor de workshop kun je je op de dag zelf bij aankomst in het museum inschrijven bij de balie vanaf 10:00 uur. Er zijn 20 plekken beschikbaar, inschrijven kan zolang er ruimte is. 
Prijs: Voor sommige workshops bij de AZTEKEN expo geldt een toeslag. De hoogte van de toeslag verschilt per workshop en wordt nog vermeld op deze pagina. De toeslag kan direct bij inschrijving aan de kassa betaald worden. 

Deze workshop is bedoeld voor volwassenen.