Museum Explorer app
1 januari 2020

MUSEUM EXPLORER

Ontdek meer verhalen

Download de Museum Explorer app gratis in je Apple App Store of Android Play Store en ontdek in ons museum meer verhalen uit onze vaste tentoonstelling.

Zelf ontdekken

Ontdek meer over de topstukken uit de vaste collectie. De app weet waar jij je bevindt in het museum en laat jou op je scherm de objecten zien waar je meer over te weten kunt komen.

De sticker op de vitrine in de zaal laat zien dat je voor het juiste object staat. Klik in je scherm op de afbeelding van het object en kijk of luister naar de extra informatie die onze conservatoren of een bekende Nederlander je geeft. Daarnaast kun je jouw kennis testen aan de hand van een aantal quiz-vragen.

Tour

De tour neemt je in 60 minuten mee langs de hoogtepunten van alle zalen. Volg de route door het hele museum en ontdek de meest bijzondere verhalen over deze topstukken.

"Ik hou ervan te dwalen door het museum. De Museum Explorer biedt mij de juiste verhalen op het juiste moment, maar ik kies zelf. Zo voelt mijn museumbezoek als verrassende ontdekkingstocht”.

Tips

  • Bezoek je het museum met meerdere mensen? Maak in de app een groep aan met de knop Vrienden en zie waar de ander zich bevindt in het museum.
  • Deel interessante informatie uit de tentoonstelling met je vrienden of kijk thuis je Reisverslag terug.

Downloaden

De app is te downloaden voor Apple en Android.

Download link naar Google Play store en App store

Museum Explorer