Workshop: Fermenteren
De Azteken kenden de techniek van het fermenteren al. In deze workshop ga je daar zelf aan de slag mee.
Link
Lezing: De betekenisvolle cactusdrank Pulque
Lezing door Iván García-Romero op de Zondagse Special van 13 februari. In het museum én live online te volgen.
Link
Workshop: Terug naar de bron: Tortilla
Ontdek hoe verschillende gerechten uit de hedendaagse Mexicaanse keuken een directe link met de Azteken hebben.
Link
Lezing: Azteken en Nederlanders
Lezing door Martin Berger op de Zondagse Special van 9 januari. Live online te volgen.
Link
Demonstratie en proeverij: Terug naar de bron: Cacao
Kom in deze sessie meer te weten over de betekenis van chocola voor de Azteken.
Link
Lezing: Maya’s, Inca’s en Azteken
Lezing door Martin Berger op de Zondagse Special van 12 december. In het museum én live online te volgen.
Link
Workshop: Kleuren in Meso-Amerika
Doe mee met de creatieve workshop 'Kleuren in Meso-Amerika' op de Zondagse Special op 28 november.
Link
Lezing: Het Azteekse schrift
Lezing door Ludo Snijders op de Zondagse Special van 28 november. In het museum én live online te volgen.
Link
Workshop: Azteekse fluit maken
Doe mee met de creatieve workshop 'Azteekse fluit maken' op 7 november.
Link
Workshop: Suikerschedels decoreren
Doe mee met de creatieve workshop 'Suikerschedels decoreren' op de Zondagse Special op 31 oktober.
Link
Lezing: In gesprek met de doden
Kom naar de lezing 'In gesprek met de doden' door William Arfman op de Zondagse Special op 31 oktobe